Julhelg, jobb, ickeplugg o årsdag

Vi firade jul med min mamma, hennes man, min minsta bror, min syster o hennes sambo några dagar innan jul. Och det blev så himla lyckat. Kände mig så nöjd. Maten blev kanon (även om jag råkade bränna grönkålsstuvningen) och alldeles lagom mycket. Inte rester i evighet efteråt.

Julklapparna var bra. Jag fick en morgonrock o ekologiska kryddor från mamma. Och vi fick marschallhållare från min syster. Och barnen var nöjda. Inga överdrivna mängder av skit. Utan bra saker. Spel till Ettan och en Elsa-klänning från Frost till Tvåan. Sen fick de pepparkaksformar och leksand.

Den där Elsaklänningen har vart på mest hela tiden sen dess.
 
Julafton var mindre bra. Jag var mest jättetrött o på dåligt humör o kände att dagen kunde kvittat totalt. Men barnen var nog rätt glada iallafall. De fick många paket. Det var bara jag och HerrDu. Men farmor o farfar samt barnens kusin hade lämnat paket. Så det blev en del.
 
Jag har annars jobbat mest hela tiden. Var ledig julafton. Men jobbat alla andra nätter den här veckan. Och nu är jag ledig ett par nätter o sen jobbar jag natten innan nyår och nyårsnatten.
 
Jag har däremot inte fått veta nåt om jobbet på akuten som jag var på intervju på. Så det fick jag nog inte. Och jag låg på reservplats två fortfarande in till skolan. Men sen hämtades posten och jag hade oavsett fått avslag på min studielönsansökan från landstinget. Så det blir inga studier även om jag skulle komma in.

Idag är det dessutom 4 år sen min farmor kom till himlen. Blir så mycket påtagligare så här i juletid att hon fattas oss. Hon var fantastisk och jag saknar henne massor.

Nu är det dags för kvällsmat tror jag minsann.

FruJag rapporterar

Bloggar om livet i en familj med två barn, en pappa med adhd och en mamma med daglig värk.
Detta är min ventil i vardagen. Ocensurerat, ärligt och så som det är.

RSS 2.0