Telefonlös, intervju o superkött

Om en vecka ska jag till sjukhuset igen. Då ska gipset bort och jag håller både tummar o tår för att röntgen ska se bra ut så att jag får börja träningsgå igen.

I helgen tvärdog touchfunktionen på min telefon. Så nu får jag dras med vår dator där tangentbordet inte funkar så har fått koppla in ett externt o det gör det ju aningen krångligare.

I helgen har vi haft gäster. De kom i torsdags kväll och åkte i söndags eftermiddag. Det gick väl ganska bra. I fredags var vi iväg (i ösregn) på en kollegas bondgård där de hade jippo med massa djur. Var hur mycket folk som helst. Helt galet och jättekul. Köpte med oss kött ifrån gården. Klart värt pengarna. 180 kr kilot för ekologiskt närodlat fint nötinnanlår. Så var faktiskt ganska bra pris. Vi har dessutom ett ytterlår som ligger i frysen o väntar. Mums!

I helgen har vi fått ca 20 cm snö. så himla onödigt. Var barmark i fredags förmiddag. Men det gick så att säga över.

Just nu är maken hos tandläkaren och drar ut den nedra tanden som han haft besvär med sen i december. Och han har tack o lov fått godkänt ett extra tandvårdbidrag från försäkringskassan pga alla dessa mediciner som ger muntorrhet.
Han var fresten på intervju igår. Bemanningsföretag så egentligen inte särskilt intressant. men bättre än inget. De verkade gilla honom i varje fall.

Nä nu funkar det inte o sitta så här konstigt längre o skriva. Ska försöka få till att maken byter min display idag. Känner mig handikappad utan mobil.. Men maken tycker nog egentligen det är rätt skönt.Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

FruJag rapporterar

Bloggar om livet i en familj med två barn, en pappa med adhd och en mamma med daglig värk.
Detta är min ventil i vardagen. Ocensurerat, ärligt och så som det är.

RSS 2.0