Lyckad helg!

Så kom då helgen jag hade planerat. Maken fyllde 35 igår och inledde dagen med frukost på sängen. HerrDu blev glatt överraskad. Men lite förvånad över att "tvingas" äta inne i sängen. Han har inte alls samma fascination och glädje över frukost på sängen som sin fru.. haha. Personligen tycker jag det är en av det bästa sakerna som finns. '
Sen packade vi samman oss. HerrDu gick o lämnade vår hund hos grannen på andra sidan kullen och sen begav vi oss mot svärföräldrarna. Där bjöds det på smörgåstårta till lunch och kaffe o kaka. Sen lämnade vi kvar barnen och begav oss mot hotellet. Jag hade utlovat lite bastu och bad efter incheckning. Den delen av hotellet skulle sannerligen behöva en uppfräschning. Men det var rätt mysigt ändå. 

Vi gjorde oss i ordning och gick iväg till restaurangen. Jag hade bokat bord där vi ätit förut. Åt där kvällen innan vårt bröllop och har återkommit flera gånger. Jättegod mat. Men tokstora portioner. Det blev toast skagen, black and white (med en helt perfekt bit oxfilé) och jordgubbspannacotta. Hade klarat oss på två rätter. Men det är ju samtidigt väldigt gott...
 
Paltkoma!

Förra året fick jag biobiljetter från landstinget som tack efter en sommar som varit galen. De gick ut idag. Så igår gick vi även på bio. Såg filmen "southpaw" och den var faktiskt riktigt bra. Dock hade min mage flippat ur av all mat så när filmen nästan skulle börja fick jag springa ut på toan. Sen var jag illamående o kände mig konstig den första stunden av filmen. Somnade till lite mot HerrDu, men sen lossnade det och jag mådde bättre. Tur det. Hade varit tråkigt att behöva bryta när vi väl hade chansen att gå på bio.

Halv tolv var vi tillbaka på hotellet. HerrDu pigg o glad och jag trött o fortfarande lite illamående. Så jag somnade kring midnatt och maken låg o kollade på film.

Idag började vi dagen med hotellfrukost. Det bästa nästan med hotell. Uppdukad frukost i mängder. Barnfritt och sen bara gå iväg och lämna disken åt nån annan. 

Tog det lugnt en stund på hotellrummet och sen var det dags att checka ut. 

Väl hos svärföräldrarna hjälpte HerrDu dem lite och sen åt vi jättegod lunch. Barnen lekte och ville inte åka hem, så vi begav oss inte förns framåt sovtid. Båda nöjda och belåtna med helgen. 

Och hunden hade det också gott bra för. Det hade funkat att gå med de andra hundarna och även med hästarna. Han hade haft en toppenhelg och det hade även funkat jättebra med hundgården och att sova i den. Inga problem alls. Så himla skönt.
 
HELA familjen nöjd med helgen. HerrDu var jätteglad åt att jag hade ordnat detta och tyckte det var en toppenpresent. 

Så himla skönt att äntligen ha möjligheten att få ge en sån här present till honom. Det var både han och jag värda! 

Nu ska jag ta och krypa ner, min jobbtätaste vecka på hela schemaperioden börjar imorgon. Då jobbar jag må, tis, fre, lör och sön. Så det är knappt värt att vända tillbaka dygnet på onsdag/torsdag. Men men. Vi får se. Ungarna gick o la sig snoriga båda två så risken för vabb är smått överhängande. Men förhoppningsvis så håller de sig friska o feberlösa. 

FruJag rapporterar

Bloggar om livet i en familj med två barn, en pappa med adhd och en mamma med daglig värk.
Detta är min ventil i vardagen. Ocensurerat, ärligt och så som det är.

RSS 2.0