Kärleksbatterierna påfyllda

I helgen var vi i Göteborg. På vägen lämnades hund o barn av hos min mamma. Sen bar det av mot hotellövernattning, 30-årsfest och mys bara vi. Och det blev kanon!

Solen sken på en blå himmel o det  var varmt o skönt.  Lite stressigt innan vi checkat in, då jag insåg att jag behövde nya strumpbyxor o en kofta för att matcha skor o klänning.

Tillslut hade vi hittat det o checkat in. Det var ett mysigt hotellrum, alldeles lagom stort och sängen var skön så man fick sova gott o det är alltid ett plus.

Festen var rolig men jag kände inte så många. Och jag kände mig så tråkig stundtals. Märks att man inte vart på partay på länge.för jag hade svårt att komma in i riktig partystämning. Men men. Jag hade trevligt ändå. Och framförallt väldigt mysigt att få tid för bara mig o HerrDu. Inga barn att tänka på, minns knappt när vi hade barnvakt senast för att vi skulle kunna göra nåt roligt.
 
På söndagen blev det såklart hotellfrukost o sen en sväng på stan. Lite loppisshoppande o sen en sväng till min kusin lite spontant. Kul.

Kändes verkligen som att vi behövde komma iväg såhär. Så nu har vi bestämt att det måste bli så ite oftare. Kanske inte just hotell, men barnvakt o komma ifrån familjelivet lite tillsammans.
 
Barnen hade roligt hos mormor med o ville inte komma hem knappt. Så det känns som det var lyckat ur alla synpunkter. Min stackars mamma var dock helt slut efteråt. Men hon hade haft roligt sa hon.

Idag har jag testat sunspraying. En kompis till mig har börjat med det, så jag fick testa så hon kund öva.Blev faktikst ganska bra, och inte alls som Ross i vänner.. )

FruJag rapporterar

Bloggar om livet i en familj med två barn, en pappa med adhd och en mamma med daglig värk.
Detta är min ventil i vardagen. Ocensurerat, ärligt och så som det är.

RSS 2.0