En bild säger mer än..

Smiter in så här på julaftons kväll o önskar precis vad bilden säger. Måste säga att om man bortser från att barnen flippat ur o varit ovanligt griniga idag så är detta den bästa julaftonen på länge!

Bästa dagen överlag på länge med för den delen! :) 

Hoppas ni har det samma!

Alla dessa koder

Hade skrivit utförligt o genomtänkt igår. Men det har av nån anledning inte varken sparats eller publicerats. Suck. Inte första gången.. 

Nåväl. Summa sumarum är att jag numera är kodad på arbetsförmedlingen. Skönt men jobbigt. Nu är det ännu mer definitivt än det var förut. Jag är sjuk. 

Nu är nästa anhalt för idag arbetsterapeuten o sen sjukgymnastikträning. Men vet inte hur, för känner mig helt slut i kroppen idag. 

BTW. Jag är godkänd!

By the way..
Jag har ÄNTLIGEN blivit godkänd av försäkringskassan i min sjukskrivning!
Hurra för det! Och hurra för min läkare som uppenbarligen skrivit så bra till min handläggare att han godkänt alltihop!
 
Så skönt.

På tisdag kommer utbetalningen. 3 månaders sjukskrivning. 25%. 5600 efter skatt.. Man blir ju inte rik direkt. Men sköna pengar som ÄNTLIGEN ramlar in.. Varje krona räknas!
 
Dessutom är makens vabb godkänd. Och det har ju tagit enorm tid. Men även där är det 5000 spänn. Så det är ju inte konstigt det vart lite knapert när det fattats så himla mkt pengar nu sista månaderna.
 
Nu är jag sjukskriven till sista januari.

Och medicinen är upptrappad igen. Så nu ska jag sakta trappa upp till 3x3 tabletter Gabapentin 300mg om dagen. Tycker faktiskt att den funkar rätt så bra. :)

Nä. sova var det ja..

FruJag rapporterar

Bloggar om livet i en familj med två barn, en pappa med adhd och en mamma med daglig värk.
Detta är min ventil i vardagen. Ocensurerat, ärligt och så som det är.

RSS 2.0