Lägesrapport

Bror har börjat vakna. Han hallucinerar oså men är inte helt med i vad som sker.

Fått feber o troligtvis lunginflammation till följd av kräk som inte kommit ut.

Jag var på sjukhuset till förmiddagen igår o sen åkte jag hem några timmar. Vart här sen halv åtta igårkväll. Men nu i natt har jag sovit några timmar inne på anhörigrummet.

Men nu ska jag in till bror igen.

Akuten

Sitter på akuten. Brodern fick åka in akut. Han hade druckit mycket o hittat rätt på vår medicin... Satt i sig en nedrans massa och försökt dö.

Nu har känslorna fått komma. Men när han kom upp o sa det (tack gode Gud för det). Så gick allt på iskall känslostorm. Allt för att inte göra något värre.

Han var inte vid medvetande när ambulansen kom. Dock andades han svagt o hade svag hjärtrytm. Syrgas fick han.

Jag är så skakig nu. Så känner att jag skriver osammanhängande.

Hans vitala förmågor fungerar i varje fall nu. Men han är inte kontaktbar.

Blä

Har bråkat i fem timmar med min 2.5 åring. Först för att han vägrade sova, och sen för att han var så övertrött för att han inte sovit att han bara var allmänt bråkig och besvärlig.

Men nu är HerrDu hemma och jag försöker få tag på min vän som ska bli kollega med mig. Vilket inte verkar vara det lättaste. Blir lite matt. För känns lite frustrande att inte få tag på henne. Hon vet att jag ska ringa. Hon har själv sagt att hon vill skriva avtal. Då borde det liksom ligga i hennes intresse med att vilja ha tag på mig.

Är så rädd att hon ska svika mig igen. Då visade det sig att hon inte hade pengar fast hon sagt att hon hade det. Men men. Vi får se. Jag vågar inte tro nånting egentligen innan avtalet är signerat och betalt.

När jag blir så här frustrerad o arg på Ettan så känner jag hur hela kroppen bara pulserar i smärta. Det sticker och bränner i armarna och axlarna. Ryggen strålar av värk och nacken är som den är. Dessutom har jag så grymt ont i fötterna och upp i benen. haha. Hade kanske vart lättare att tala om vart jag inte har ont.

Började dagen med att känna mig svullen i händerna o öm i kroppen. Sen hade vi en ganska mysig morgon och då kändes det bättre. Vi har vart ute o lekt och haft oss.

Men ja, sen började vi kampen. Och då kom värken som på beställning.

Snart kommer min äldsta lillebror och hänger med oss hela helgen. DET ser jag i varje fall fram emot.

FruJag rapporterar

Bloggar om livet i en familj med två barn, en pappa med adhd och en mamma med daglig värk.
Detta är min ventil i vardagen. Ocensurerat, ärligt och så som det är.

RSS 2.0