woho!!

Läkaren sjukskrev mig helt en vecka till, sen halvt två veckor. Ifrågasatte med sjuksköterskan på telefon om jag verkligen ansågs kunna gå så många timmar redan om en vecka o hon hänvisade till att jag ska ta det med arbetsgivaren. 

Ringde försäkringskassan o min handläggare där. Hon ifrågasatte med läkarens beslut o undrade om det var tillräckligt. Aldrig vart med om att det är på det hållet. Haha.

Vart hos en kollega o fikat idag o sen vidare till jobbet på medarbetarsamtal. Det var jag nervös för helt i onödan. Ett bra samtal som resulterade i en TILLSVIDARETJÄNST på 80% natt, löneökning med 500 i månaden och beskedet att de fattar att vi måste vara två undersköterskor på nätterna. Så skönt!!!
Dessutom får jag nog semester de veckor jag önskade iallafall. 


Jag är så himla glad just nu. 


nån slags uppdatering

Det har hänt allt o ingenting sen sist. HerrDu är fortfarande arbetslös o arbetsförmedlingen har strulat massa. Sist blev han kodad pga adhd o nu är den plötsligt borta. Sen var det för dåligt intyg tyckte nästa handläggare. Så då fanns ju kodningen. Tycker synd om min make som de strular så med.


Jag får numera gå på min fot o gåtränar massa. Och varannan timme ska jag vicka på fotleden åt alla håll o lite andra övningar. Det tar tid att läka en bruten fotled. 

21 Mars bröts o opererades jag. Sen 6 veckor gips. Sen 2 veckor i en form av pjäxa jag fick ta av nattetid o när jag kunde pausa. 

Sen en vecka får jag gå på foten utan något. I fredags körde jag bil för första gången på lääänge. 

Hunnit med ett par besök hos sjukgymnasten också. På onsdag nästa vecka är det meningen att jag ska jobba igen. 

Idag gick jag min första längre promenad mee hunden. 50 Min, men typ hälften så långt som jag brukar hinna på samma tid. 

Så jag är osäker på om sjukskrivningen är tillräcklig. Så svårt, vill ju inte gå hemma längre än nödvändigt, men vill inte heller jobba tidigare än det funkar.

I övrigt håller vi på o bygger växthus av gamla fönster, och det blir såå fint!  

FruJag rapporterar

Bloggar om livet i en familj med två barn, en pappa med adhd och en mamma med daglig värk.
Detta är min ventil i vardagen. Ocensurerat, ärligt och så som det är.

RSS 2.0