förbannade skittelefon

Just nu ångrar jag smått bittert att min gamla iphone såldes till min svåger. För igår tänkte jag att jag skulle uppdatera min nya. Eller ja ny o ny den är snart ett år.. Men jag har inte vågat uppdatera den.

Dock lagom till att jag satt igång uppdateringen kom jag på att jag inte säkerhetskopierat den. Tyvärr.

För efter sisådär 10 min så blev skärmen knallblå och sen slocknade den o startade inte mer. Ios 8.1.3 som skulle vara så bra enligt vad man sett.

Så nu är jag ännu mer telefonlös än innan.

Jag blir så matt. Har försökt radera den via Itunes och fabriksåterställa den. Men ännu inte funkat.

Jag ger dock inte upp. Särskilt inte med tanke på att jag måste betala för skiten ett helt år till. Och att jag ju äntligen fått en helt ny fin skärm.

Jag skulle hållt mig till ios 7 helt klart.

Blä.

Olika syn på saken

Tvåan 2.5 år hämtar (läs tjuvar) ett chips från en påse som missats läggas undan och sätter sig bredvid mig. Och tar ett litet bett. Jag biter av halva varpå Tvåan säger:


-Bra mamma! Du är jätteduktig på att smaka. 


Hade nån bitit en bit från mitt enda chips hade jag nog inte varit lika uppmuntrande.. 😄😄 Man kan väl se det som att man kan se saker på olika sätt. 


Och vet ni, min mobil lagades igår. Bästa HerrDu som väl inte är känd för sitt tålamod koncentrerade sig i två timmar med att följa en youtubebeskrivning. Så nu är min mobil hel o fin igen. 

Telefonlös, intervju o superkött

Om en vecka ska jag till sjukhuset igen. Då ska gipset bort och jag håller både tummar o tår för att röntgen ska se bra ut så att jag får börja träningsgå igen.

I helgen tvärdog touchfunktionen på min telefon. Så nu får jag dras med vår dator där tangentbordet inte funkar så har fått koppla in ett externt o det gör det ju aningen krångligare.

I helgen har vi haft gäster. De kom i torsdags kväll och åkte i söndags eftermiddag. Det gick väl ganska bra. I fredags var vi iväg (i ösregn) på en kollegas bondgård där de hade jippo med massa djur. Var hur mycket folk som helst. Helt galet och jättekul. Köpte med oss kött ifrån gården. Klart värt pengarna. 180 kr kilot för ekologiskt närodlat fint nötinnanlår. Så var faktiskt ganska bra pris. Vi har dessutom ett ytterlår som ligger i frysen o väntar. Mums!

I helgen har vi fått ca 20 cm snö. så himla onödigt. Var barmark i fredags förmiddag. Men det gick så att säga över.

Just nu är maken hos tandläkaren och drar ut den nedra tanden som han haft besvär med sen i december. Och han har tack o lov fått godkänt ett extra tandvårdbidrag från försäkringskassan pga alla dessa mediciner som ger muntorrhet.
Han var fresten på intervju igår. Bemanningsföretag så egentligen inte särskilt intressant. men bättre än inget. De verkade gilla honom i varje fall.

Nä nu funkar det inte o sitta så här konstigt längre o skriva. Ska försöka få till att maken byter min display idag. Känner mig handikappad utan mobil.. Men maken tycker nog egentligen det är rätt skönt.

FruJag rapporterar

Bloggar om livet i en familj med två barn, en pappa med adhd och en mamma med daglig värk.
Detta är min ventil i vardagen. Ocensurerat, ärligt och så som det är.

RSS 2.0