Seriöst!

Läste just på Sos Alarms hemsida hur de rekryterar... http://www.sosalarm.se/Jobba-hos-oss/Var-rekryteringsprocess/ Seriös process!!

Men grymt spännande. Klarar jag mig igenom har de ju verkligen gillat mig!

Värkdag idag. Men gympan igår gick hyfsat ändå tycker jag. Minns inte om jag bloggade igår, minnet sviker mig. Men jag kände mig så himla sjuk då. Sånt som varit enkelt var plötsligt svårt. Blir så tydligt då på nå vis.
 
Tränade inte idag, var där o pratade, men tränade inte. Skönt med en sjukvård som förstår.

Var hos arbetsterapeuten på vc o det var desto mer produktivt. Så det blir nog bra.
 
Tror fresten att värken blivit så mkt värre bara av medicinsänkningen. Nu äter jag 2 + 3 + 2 tabletter. Och det känns..

Nu kom HerrDu med räkcoctail!

Fattar nada

Skrev ju om FK igår. Och idag fick jag ett sms om att pengarna betalas ut imorgon. So far, so good.

Men den här damen som ska vara handläggare ringde efter jag fått smset, dock fick jag smått panik o svarade inte. Ringde HerrDu som är grym när det gäller mina ärenden på FK, men när det gäller hans har jag fullmakt. 

Och jag är vice versa tror jag. Eller ja, jag mår mest dåligt över såna här saker. Det löser sig väl det med. 

Nåväl när jag fått lite tips så ringde jag tillbaka till handläggaren, då var det upptaget. Ringde en stund senare o då var hon på tjänsteärende.

Så jag fick en bra chans till att säga vad jag tänkte utan avbrott.

Sa att jag kände mig förvirrad o att mitt ärende redan ska vara uträtt. Samt att min utbetalning ju är på väg så jag fatta ingenting. Men att hon kunde prata med den som gjorde utredningen förra gången.

Typ så. 

Hon hade tjänsteärende till kl 13, så än sålänge är det lugnt.  

Kroppen är i uppror, men tacksam åt att barnen är på förskolan till halv fem. 

Förnedringskassan och arbetsintervju

Jag har ju tidigare skrivit hur fruktansvärt glad jag vart åt att försäkringskassan till slut godkände mig. Jag har väntat på pengarna och förväntat mig att det precis som i december skulle gå per automatik. (blev godkänd i mitten av december och fick då utbetalt det som de låg back med. Sen i slutet kom det en liten betalning på resten av december). Så trodde att jag skulle ha pengarna idag eller kanske imorgon.

Idag ringde istället en ny handläggare och började ifrågasätta mig massor. Frågade hur mycket jag jobbat, hur mycket jag skulle jobbat. Kommenterade ang att jag vabbat att jag ju inte kan ta hand om barnen om jag är sjukskriven. Och jag fick hålla på o förklara att jag inte gör det på heltid, att HerrDu fått sluta tidigare osv för att kunna ta avlösning på mig. Men hon typ muttrade för sig själv. Sen frågade hon hur mkt jag jobbade i december, som jag ju redan fått pengar för.
 
Tillslut orkade jag inte mer, barnen skrek o jag försökte koncentrera mig. Så jag bad henne ringa imorgon igen. För då är barnen, äntligen, på förskolan igen. Det har tagit enormt med kraft att vabba. Även om HerrDu också tagit en del av den.

Grät nästan när jag la på luren. Ville bara sjunka ner i en hög. Men HerrDu var inte hemma, så det var inte läge. Jag fattar inte, kan det aldrig gå smidigt?! Det var dagens nedslag.

MEN, sen hände nåt ROLIGT!

Kollade mailen och då hade jag fått en kallelse på gruppintervju till SOS Alarm. Sökte tjänsten i september, och då stod det att om de inte hörde av sig inom 6 veckor så var man inte aktuell. Men ja, de har antingen långa veckor där på SOS eller så är det en annan tjänst än den jag sökt. För kryssade i en ruta om att jag var intresserad även av andra jobb inom sektorn. Så vi får väl se. På måndag ska jag dit i varje fall.
 
Nu är det, Det okända. Så nu är det kvalitetstid på gång.

FruJag rapporterar

Bloggar om livet i en familj med två barn, en pappa med adhd och en mamma med daglig värk.
Detta är min ventil i vardagen. Ocensurerat, ärligt och så som det är.

RSS 2.0