In och ut på psyk...

Bäst att säga från början att det är brorsan som är inlagd igen. Tvångsinlagd denna gång. Han lades in i tisdags kväll. Jag fick dock inget veta förns på onsdagskvällen. Denna gången var det ingen chock. Snarare en lättnad. Han mår inte bra. Han har inte mått riktigt bra på länge. Och jag har mest bara väntat. Kanske iofs mest på att han ska läggas in på behandlingshem. Eller vad det nu heter. Avgiftningsklinik typ.
 
Sen han var utomlands i höstas så har hans behov av både alkohol och droger ökat... Och jag har försökt få de andra att förstå att han inte mår bra. Även om HAN sagt att han gör det.. Men har inte fått så mycket gensvar. Men nu så.
 
Pappa fick nog när brodern hotade med att skära halsen av sig. Han har blivit paranoid med. Tror han är avlyssnad och förföljd och tror att folk är ute efter honom. Suck. Lilla bror när ska du bli som du ska igen... Kanske aldrig. Men bättre än så här får man väl hoppas.

Så det kan gå. Det är väl så, man ska inte hasta ett tillfrisknande. Och hade läkarna varit lite mer ordentliga på psyk när han var sjukskriven förra gången, skulle de nog aldrig låtit honom åka utomlands.. Men det är lätt att vara efterklok.
 
Nog om det. Kan ändå inget göra, bara att hoppas att de håller kvar honom länge nu.
 
Dagen efter på sjukhuset för mig gick förövrigt också bra. Ska bli riktigt roligt det här!
Och torsdagen som ju mest av allt var eldprovet gick ännu bättre. Då jobbade jag inte, utan då var jag hemma med barnen. Och jag hade inte ont!! Trots att jag har nästan 6 mil enkel resa och hade jobbat med knappt nån sömn så hade jag inte ont! Jag var trött, det var jag. Men jag hade inte ont!

Så himla skönt. Bara det säger hur mycket bättre jag mår nu.

Och vet ni, jag har inte tränat på gymmet denna veckan och det känns helt skumt. Jag känner nästan lite abstinens. Hade ni känt mig lite bättre (eller ja längre) så hade ni vetat att just gymträning inte är nåt jag nånsin längtat efter. haha.

Nu kom maken med mat!

Första kvällen gjord

Här ligger jag under värmefilten. Första bredviddagen (eller ja kvällen) gjord på lasarettet nu. 


Imorgon ska bilen börja rulla 06:00 till nästa bredviddag så hoppas kroppen fattar att den ska sova. 


Kändes bra och var roligt. Men mycket nya rutiner att lära sig. Det ger sig det med så småningom. Men det tror jag. 


Personalen var trevlig och jag fick höra att jag nog skulle passa bra där på avdelningen. Känns skönt.


Var tack o lov en rätt lugn kväll så hade ju chans att lära mig lite i lugn o ro. 


Nä nu är det bäst jag sover som sagt. Ska upp tidigt.. 


Sov gott vänner!

Lördagsmys

Idag har jag och Ettan haft kvalitetstid tillsammans. Vi har gjort sånt han tycker är kul och som samtidigt behövde göras. Vi lastade bilen med så mycket sopsortering vi fick in i bilen och sen åkte vi till sortergården.

Ettan fick vara ute och springa med mig och slänga allt. Blev värsta träningspasset när man skulle lyfta både honom o allt skräp. Men han tyckte det var kul!

Sen åkte vi o pantade. Vet inte när det gjordes sist. Men längesen var det i varje fall. 118 kr i pant haha. Ettan satt i vagnen o plockade in i maskinen från en av kassarna. Han var riktigt duktig.

Sen in och handla. Jobbigt när man vet att man inte har så mycket att handla för, men samtidigt behöver en massa. Men men. Det löser sig det med. Allt löser sig alltid.

När vi handlat klart tog vi en korv med bröd och jag hade tagit en liten cola till min korv som Ettan fick smaka på. Jisses. Sockerchock delux. Helt speedad hela vägen hem. Så han fick gå ut en stund och springa av sig.

Bäst av allt var att komma hem och inse att HerrDu städat så enormt fint. Jag hade verkligen inte trott att han skulle hinna göra så fint. Även om jag visste att han skulle städa. Tvåan sov större delen av tiden så han fick ju verkligen chans att ösa på utan att nån störde och var i vägen.

Så himla tacksamt och skönt att komma hem och inse att allt det där kaoset som har tyngt ner mig var borta! Nu ligger visserligen en hel del skräp i vårt sovrum. Alla kläder som HerrDu inte visste vart de skulle ta vägen tillex. Men det är skitsamma.

Vi mår alla så gott när det är fint!

Och nu kommer snart två fina gäster. De ska gifta sig i sommar dessutom. Och JAG ska få lägga brudmakeupen. Spännande! Så idag ska vi ha vårt första planeringsmöte och testläggning.

Nä om jag skulle ta och gosa med min Tvåa en stund innan gästerna kommer.

FruJag rapporterar

Bloggar om livet i en familj med två barn, en pappa med adhd och en mamma med daglig värk.
Detta är min ventil i vardagen. Ocensurerat, ärligt och så som det är.

RSS 2.0